Kokkola | Kattojen ja pihojen puhdistukset, sekä sadevesikourujen tyhjennykset

Edulliset kattojen pesut ja rännien puhdistukset Kokkolassa

Olemme peltikattojen pesujen, tiilikattojen puhdistusten, pihalaattojen pesujen ja rännien puhdistusten ammattilainen Suomessa. Kun haluat kattosi tai pihalaattasi hehkuvan uutuudenkarheana tai rännisi puhtaaksi tukoksista, olemme ensimmäinen valintasi. Palvelumme Kokkolassa ja muualla Keski-Pohjanmaalla takaavat laadukkaan ja kestävän lopputuloksen jokaiselle kohteelle.

Palvelumme
Kokkolassa

Kokkolassa ja sen ympäristökunnissa toimimme ylpeinä painepesualan huippuosaajina. Olemme erikoistuneet pelti- ja tiilikattojen huoltoon, pihalaattojen säihkyvään pesuun ja rännien tehokkaaseen puhdistamiseen. Kokeneet ammattilaisemme takaavat, että sekä kotisi että pihasi näyttävät parhaimmaltaan. Painepesut.fi on valintasi, kun tavoittelet huippulaatua ja erinomaista palvelukokemusta Kokkolassa.

Tiilikattojen puhdistukset

Pesemme pelti- ja tiilikattoja tarkkaan mietityillä tekniikoilla, välineillä ja kemikaaleilla. Muistathan, että kattoa ei aina kannata pestä paineella.

Peltikattojen puhdistukset

Julkisivujen pesuissa on äärimmäisen tärkeää valita oikeat pesumenetelmät, jotta kosteus ei pääse rakennuksen rakenteisiin.

Pihakivetysten pesut

Olemme alan kokeneimpia pihakivetysten pesijöitä. Huoliteltu lopputulos vaatii suunnitelmallisuutta, sekä oikeita välineitä.

Rännien puhdistukset

Rännien puhdistus on voi olla vaarallista, joten käytössämme on turvallinen ränni-imuri minkä avulla voimme tyhjentää kourut maasta käsin.

Kattopesut Kokkolassa

"Merenrantakaupunkina Kokkola on tunnettu kauniista maisemistaan, mutta meren läheisyys tuo mukanaan omat haasteensa. Suolainen ilma ja merituuli edistävät kasvuston leviämistä katoille ja seinille."

Kokemuksia tyytyväisiltä asiakkailtamme

5/5
"Toimitus oli nopea, sovitut asiat pitivät, yllätyksiä ei tullut ja myös hinta oli sovitun mukainen. Erityismainintana, että sähköposteihin sai viipymättä vastauksen. Suosittelen."
Juho L.
5/5
"Kaikki sujui erittäin hyvin ja ammattitaitoisesti. Pihamme on nyt kuin uusi ja rännit tyhjät sekä kiiltävät. Tekijät olivat myös mukavaa porukkaa ja hinta-laatusuhde oli kohdillaan. Vahva suositus!"
Joni H.
5/5
“Mukava ja ammattitaitoinen porukka, työt suoritettiin sovittuna aikana ja luotettavasti. Jatkossakin tulen käyttämään kyseisen yrityksen palveluja.”

Teemu M.

Palvelemme alueella: