Pirkkala | Kattopesut, rännien puhdistukset & pihapesut

Ammattilaisten kattopesut ja rännien puhdistukset Pirkkalassa

Painepesut.fi on peltikaton pesujen, tiilikaton pesujen, pihalaattojen pesujen ja rännien puhdistusten ammattilainen Pirkanmaalla. Jos haluat kattosi tai pihalaattasi hehkuvan uutuudenkarheana tai rännisi puhtaaksi tukoksista, olemme ensimmäinen valintasi. Palvelumme Pirkkalassa ja muualla Suomessa takaavat laadukkaan ja kestävän lopputuloksen jokaiselle kohteelle.

Palvelumme
Tampereella

Tampereen Painepesu tarjoaa korkeimman laadun painepesupalveluita Pirkkalassa ja lähikunnissa. Erikoisalaamme on rännien tyhjennykset ja puhdistukset, tiilikaton mekaaninen puhdistus, pihalaattojen pesu sekä peltikattojen pesut. Ammattitaitoinen tiimimme varmistaa laadukkaan lopputuloksen oli kyse sitten katosta, ränneistä tai pihastasi. Valitse Painepesut.fi kun haluat parasta palvelua ja tulosta.

Tiilikattojen puhdistukset

Puhdistamme tiilikattoja tarkkaan mietityillä tekniikoilla, välineillä ja kemikaaleilla. Muistathan, että kattoa ei aina kannata pestä paineella.

Peltikattojen puhdistukset

Peltikatot keräävät helposti levää, jäkälää ja muuta kasvillisuutta mikä tulee poistaa tasaisin väliajoin

Pihakivetysten pesut

Olemme alan kokeneimpia pihakivetysten pesijöitä. Huoliteltu lopputulos vaatii suunnitelmallisuutta, sekä oikeita välineitä.

Rännien puhdistukset

Rännien puhdistus on voi olla vaarallista, joten käytössämme on turvallinen ränni-imuri minkä avulla voimme tyhjentää kourut maasta käsin.

Kattopesut Pirkkalassa

"Pirkkalassa on Pirkanmaan ja kenties Suomen kauneimpia omakotitaloja ja usein rantatonttien tiluksista halutaan myös pitää hyvää huolta. Erityisesti pihapesut työllistävät Pirkanmaan tiimejämme Pirkkalan suunnalla, mutta kattopesut ja rännien pesut eivät ole kaukana perässä. Usein asiakkaamme toivovatkin, että teemme kaiken kerralla. Se sopii meille paremmin kuin hyvin"

Kokemuksia tyytyväisiltä asiakkailtamme

5/5
"Toimitus oli nopea, sovitut asiat pitivät, yllätyksiä ei tullut ja myös hinta oli sovitun mukainen. Erityismainintana, että sähköposteihin sai viipymättä vastauksen. Suosittelen."
Juho L.
5/5
"Kaikki sujui erittäin hyvin ja ammattitaitoisesti. Pihamme on nyt kuin uusi ja rännit tyhjät sekä kiiltävät. Tekijät olivat myös mukavaa porukkaa ja hinta-laatusuhde oli kohdillaan. Vahva suositus!"
Joni H.
5/5
“Mukava ja ammattitaitoinen porukka, työt suoritettiin sovittuna aikana ja luotettavasti. Jatkossakin tulen käyttämään kyseisen yrityksen palveluja.”

Teemu M.

Palvelemme alueella: