Kaarina | Kattopesut, rännien puhdistukset​ & pihapesut

Kattopesuissa ja rännien puhdistuksissa alueen asukkaat luottavat meihin – olemme ykkönen Kaarinassa.

Olemme erottuneet eduksemme tarjoamalla ylivertaisia painepesupalveluita Kaarinassa ja naapurikunnissa. Meidän erikoisalaamme kattaa peltikattojen huollon, tiilikattojen mekaanisen puhdistuksen, pihalaattojen syväpesun sekä rännien tarkan puhdistuksen. Kun Kaarinan asukkaat haluavat luotettavaa palvelua ja huippulaatuista jälkeä, he valitsevat meidät.

Palvelumme
Kaarinassa

Kaarinassa ja lähikunnissa olemme  eturivin toimija painepesupalveluiden saralla. Meidät tunnetaan erityisesti pelti- ja tiilikattojen ammattimaisesta hoidosta, pihalaattojen perusteellisesta pesusta sekä rännien tehokkaasta puhdistamisesta. Koulutettu ja kokenut henkilöstömme takaa, että sekä kotisi että pihaympäristösi näyttävät raikkaan puhtailta. Kun Kaarinan alueella etsitään ylivoimaista palvelua ja erinomaista lopputulosta, Painepesut.fi on monen ensimmäinen valinta.

Tiilikattojen puhdistukset

Pesemme pelti- ja tiilikattoja tarkkaan mietityillä tekniikoilla, välineillä ja kemikaaleilla. Muistathan, että kattoa ei aina kannata pestä paineella.

Peltikattojen puhdistukset

Julkisivujen pesuissa on äärimmäisen tärkeää valita oikeat pesumenetelmät, jotta kosteus ei pääse rakennuksen rakenteisiin.

Pihakivetysten pesut

Olemme alan kokeneimpia pihakivetysten pesijöitä. Huoliteltu lopputulos vaatii suunnitelmallisuutta, sekä oikeita välineitä.

Rännien puhdistukset

Rännien puhdistus on voi olla vaarallista, joten käytössämme on turvallinen ränni-imuri minkä avulla voimme tyhjentää kourut maasta käsin.

Kattopesut Kaarinassa

"Kaarinan yhteisö ja asukkaat ovat ottaneet palvelumme innostuneesti vastaan, minkä ansiosta olemme vakiinnuttaneet asemamme alueella."

Kokemuksia tyytyväisiltä asiakkailtamme

5/5
"Toimitus oli nopea, sovitut asiat pitivät, yllätyksiä ei tullut ja myös hinta oli sovitun mukainen. Erityismainintana, että sähköposteihin sai viipymättä vastauksen. Suosittelen."
Juho L.
5/5
"Kaikki sujui erittäin hyvin ja ammattitaitoisesti. Pihamme on nyt kuin uusi ja rännit tyhjät sekä kiiltävät. Tekijät olivat myös mukavaa porukkaa ja hinta-laatusuhde oli kohdillaan. Vahva suositus!"
Joni H.
5/5
“Mukava ja ammattitaitoinen porukka, työt suoritettiin sovittuna aikana ja luotettavasti. Jatkossakin tulen käyttämään kyseisen yrityksen palveluja.”

Teemu M.

Palvelemme alueella: