Pihalaattojen
pesut

Suomen haasteellisten sääolosuhteiden takia pihakivetykset sammaloituvat nopeasti. Meidän tehokkailla kuumavesipesureilla saamme pihakivetyksestäsi uudenveroisen!

Pihakivetyksen pesu vaatii oikeita välineitä

Pihakivetysten pesu Suomessa vaatii erityistä huolellisuutta ja ammattitaitoa, sillä sääolosuhteet ja kivimateriaalit asettavat omat haasteensa puhdistustyölle. Tehokkaat kuumavesipainepesurit ovat erinomainen valinta näihin olosuhteisiin, sillä ne irrottavat likaantumisen ja kasvuston tehokkaasti, mutta samalla hellävaraisesti. Seinien suojaaminen pesun yhteydessä on välttämätöntä, jotta vältetään tahattomat vesiroiskeet ja pesuainejäämät rakennuksen seinäpinnoilla. Kivetysten pesu vaatii myös pitkiä hermoja: työ on huolellista ja usein aikaa vievää, mutta lopputulos on palkitseva – puhdas ja hyvin hoidettu piha-alue.

Jätä homma ammattilaisille

Pihakivetyksen puhdistus ja huolto ovat töitä, joissa yksityiskohdilla on merkitystä ja ammattilaisen käsissä työn lopputulos on sekä esteettisesti että toiminnallisesti huippuluokkaa. Ammattilainen tuntee eri kivimateriaalien ominaisuudet ja osaa valita oikeat menetelmät kullekin pinnalle. Saumaushiekan asennus on erityisen tärkeää pihakivetyksen pitkäikäisyyden ja toimivuuden kannalta. Väärin asennettu tai laadultaan heikko saumaushiekka voi aiheuttaa kivien liikkumista ja epätasaisuuksia. Lisäksi kasvuston estoaineen levittäminen on keskeistä pihakivetyksen suojelussa. Tämä aine torjuu tehokkaasti sammalten ja levien kasvua, pitäen kivetysten ulkonäön siistinä ja vähentäen liukastumisriskiä. Näin ollen, kun halutaan taata pihakivetyksen pitkäikäisyys ja huoliteltu ilme, kannattaa työ uskoa kokeneen ammattilaisen käsiin.

Pyydä ilmainen tarjous

Vastaamme yhteydenottoihin aina 24 tunnin sisällä.


Kokemuksia tyytyväisiltä asiakkailtamme

5/5
"Toimitus oli nopea, sovitut asiat pitivät, yllätyksiä ei tullut ja myös hinta oli sovitun mukainen. Erityismainintana, että sähköposteihin sai viipymättä vastauksen. Suosittelen.""
Juho L.
5/5
"Kaikki sujui erittäin hyvin ja ammattitaitoisesti. Pihamme on nyt kuin uusi ja rännit tyhjät sekä kiiltävät. Tekijät olivat myös mukavaa porukkaa ja hinta-laatusuhde oli kohdillaan. Vahva suositus!"
Joni H.
5/5
“Mukava ja ammattitaitoinen porukka, työt suoritettiin sovittuna aikana ja luotettavasti. Jatkossakin tulen käyttämään kyseisen yrityksen palveluja.”
Teemu M.
"Sammaleiden poisto pihalaattojen väleistä ei ole pelkästään esteettinen asia, vaan se tekee pihasta myös turvallisemman talvella."
Kalle Aitos
Yrittäjä

Pihalaatoituksen pesun työvaiheet

  1. Seinien ja puutarhan suojaaminen roiskeilta
  2. Puhdistus kuumavesipesurilla korkealla paineella ja isolla vedentuotolla.
  3. Kasvuston estoaineen levitys sammalta ja levää vastaan.
  4. Saumaushiekan asennus
  5. Jätteiden poisvienti joko asiakkaan omaan kompostiin tai sitten viemme jätteet kaatopaikalle.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä teille paras ratkaisu.