Peltikaton
pesu

Peltikaton säännöllinen pesu poistaa epäpuhtaudet, kasvustot ja estää korroosion, mikä pidentää katon elinikää ja säilyttää sen esteettisen ulkonäön.

Peltikaton säännöllinen pesu on tärkeää

Peltikatto on suosittu valinta moniin koteihin sen pitkäikäisyyden, kestävyyden ja modernin ulkonäkönsä ansiosta. Kuitenkin, kuten kaikki rakennusmateriaalit, myös peltikatto vaatii säännöllistä huoltoa pysyäkseen optimaalisessa kunnossa.

Suojaa Korroosiota Vastaan 
Yksi tärkeimmistä syistä puhdistaa peltikatto säännöllisesti on korroosion ehkäisy. Epäpuhtaudet, kuten lehdet, sammal ja muu lika, voivat kerääntyä katolle ja pitää kosteutta, joka voi johtaa ruosteen muodostumiseen ja vähentää katon käyttöikää.

Esteettinen Ulkonäkö
Katon ulkonäkö heijastaa usein koko rakennuksen yleisilmettä. Likainen katto voi tehdä koko talosta huolimattoman näköisen. Säännöllinen pesu auttaa säilyttämään katon alkuperäisen värin ja kiillon.

Kestävyys ja Elinikä
Katon säännöllinen huolto ja pesu voivat pidentää sen elinikää. Kun epäpuhtaudet ja mahdolliset kasvustot poistetaan, katon materiaali voi toimia tehokkaammin ja kestää pidempään.

Peltikaton säännöllinen pesu ei ole ainoastaan esteettinen valinta, vaan se on myös investointi rakennuksen kestävyyteen ja arvon säilyttämiseen. Kun katto pidetään puhtaana ja hyvässä kunnossa, se voi palvella omistajiaan vuosikymmeniä.

 

Pyydä ilmainen tarjous

Vastaamme yhteydenottoihin aina 24 tunnin sisällä.


Kokemuksia tyytyväisiltä asiakkailtamme

5/5
"Toimitus oli nopea, sovitut asiat pitivät, yllätyksiä ei tullut ja myös hinta oli sovitun mukainen. Erityismainintana, että sähköposteihin sai viipymättä vastauksen. Suosittelen."
Juho L.
5/5
"Kaikki sujui erittäin hyvin ja ammattitaitoisesti. Pihamme on nyt kuin uusi ja rännit tyhjät sekä kiiltävät. Tekijät olivat myös mukavaa porukkaa ja hinta-laatusuhde oli kohdillaan. Vahva suositus!"
Joni H.
5/5
“Mukava ja ammattitaitoinen porukka, työt suoritettiin sovittuna aikana ja luotettavasti. Jatkossakin tulen käyttämään kyseisen yrityksen palveluja.”
Teemu M.
"Peltikaton painepesu vaatii oikean tekniikan ja paineen tuntemista, jotta kattoa ei vahingoiteta. Ammattilaiset osaavat suorittaa pesun turvallisesti ja tehokkaasti, varmistaen katon pitkäikäisyyden ja estäen vaurioita."
Ilmari Ahola
Yrittäjä

Peltikaton pesun työvaiheet

  1. Alkutarkastus: Ennen pesun aloittamista katto tarkastetaan mahdollisten vaurioiden ja ongelmakohtien varalta.
  2. Turvavarusteiden Asettaminen: Turvallisuus on ensisijaista. Varmistetaan, että kaikki turvavarusteet, kuten köydet ja valjaat, ovat paikoillaan ja käytössä oikein.
  3. Painepesu: Katolta poistetaan epäpuhtaudet käyttäen oikeaa painetta ja suutinta, varoen vahingoittamasta kattoa.
  4. Lopputarkastus ja -siivous

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä teille paras ratkaisu.