Tiilikaton
puhdistus

Tiilikaton puhdistus sammaleesta tulisi suorittaa heti kun kasvustoa havaitaan, joko hellävaraisesti harjaamalla tai painepesurilla.

Olemme ylpeitä työstämme

0
Jätesäkillistä harjattu katoilta
Tyytyväisyystakuu 100%

Mekaaninen sammaleen poisto katolta – Tehokas ja Hellävarainen Ratkaisu

Katto on kodin suojakilpi. Ajan mittaan katoille kertyy sammalta ja muita kasvustoja, jotka voivat heikentää katon rakennetta ja ulkonäköä. Meidän hellävarainen mekaaninen sammaleen poisto katolta on tehokas tapa huolehtia kattosi kunnosta ja pidentää sen elinikää.

Miten mekaaninen sammaleen poisto toimii?

  1. Hellävarainen Harjaus: Käytämme erityisharjoja, jotka poistavat irtosammaleen ja muut kasvustot tiilikatolta vahingoittamatta sen pintaa.
  2. Kasvuston Estoaineen Levitys: Kun katto on puhdistettu irtosammaleesta, levitämme kasvuston estoaineen. Tämä suojaava kerros estää uuden sammaleen ja jäkälän kasvun, jotta kattosi pysyy puhtaana ja suojattuna pidempään.

Hyödyt

Investoimalla säännölliseen mekaaniseen sammaleen poistoon varmistat, että kattosi pysyy hyvässä kunnossa, näyttää hyvältä ja palvelee sinua vuosien ajan. Kysy lisää palveluistamme ja varaa aika kattosi kunnostukseen jo tänään!

Tiilikaton huolto on tärkeää

Tiilikaton mekaaninen puhdistus vai painepesu?

Tiilikaton mekaaninen puhdistus on menetelmä, jossa katto harjataan mekaanisesti poistaen lika, sammal ja muut epäpuhtaudet. Tämä menetelmä on hellävarainen tiilikatolle, ja se minimoi riskin katteen vaurioitumisesta. Mekaanisen puhdistuksen jälkeen katto on usein valmiimpi vastaanottamaan kasvuston estoaineita, jotka estävät sammalen ja levän kasvua tulevaisuudessa.

Tiilikaton painepesu on nopeampi ja tehokkaampi tapa poistaa pinttynyt lika ja kasvusto, mutta sillä on omat haasteensa. Vaikka painepesu saa katon näyttämään uudelta, se voi kuluttaa tiilikaton pintaa, jolloin katto saattaa menettää osan alkuperäisestä suojastaan sään ja UV-säteilyn haitallisilta vaikutuksilta. Tämän vuoksi on ehdottoman tärkeää käsitellä katto suoja-aineella tai maalata se uudelleen painepesun jälkeen. Tämä paitsi palauttaa katon suojan, myös pidentää katon elinikää ja estää kosteuden ja sammaleen tunkeutumista katteen sisään.

Jätä homma ammattilaisille

Mietitkö parasta ratkaisua sinun tiilikatolle? Jätä viesti, niin autamme päätöksessä!

Pyydä ilmainen tarjous

Vastaamme yhteydenottoihin aina 24 tunnin sisällä.


Kokemuksia tyytyväisiltä asiakkailtamme

5/5
"Toimitus oli nopea, sovitut asiat pitivät, yllätyksiä ei tullut ja myös hinta oli sovitun mukainen. Erityismainintana, että sähköposteihin sai viipymättä vastauksen. Suosittelen."
Juho L.
5/5
"Kaikki sujui erittäin hyvin ja ammattitaitoisesti. Pihamme on nyt kuin uusi ja rännit tyhjät sekä kiiltävät. Tekijät olivat myös mukavaa porukkaa ja hinta-laatusuhde oli kohdillaan. Vahva suositus!"
Joni H.
5/5
“Mukava ja ammattitaitoinen porukka, työt suoritettiin sovittuna aikana ja luotettavasti. Jatkossakin tulen käyttämään kyseisen yrityksen palveluja.”
Teemu M.
"Sammaleen poistaminen tiilikatoilta edellyttää harkittua strategiaa. Tulee pohtia, mikä menetelmä palvelee kattoa parhaiten, miten työ voidaan suorittaa turvallisesti ja mikä vaihtoehto tarjoaa kestävimmän lopputuloksen."
Ilmari Ahola
Yrittäjä

Tiilikaton puhdistuksen työvaiheet

  1. Alkutarkastus: Ennen puhdistuksen aloittamista katto tarkastetaan vaurioiden ja ongelmakohtien varalta.
  2. Mekaaninen harjaus: Poistetaan sammal, lika ja muut epäpuhtaudet mekaanisesti harjaamalla
  3. Kasvuston estoaineen levitys: Levitetään estoainetta estämään sammalen ja levän kasvua tulevaisuudessa.
  4. Loppusiivous

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä teille paras ratkaisu.