Taloyhtiöille

Kun puhumme taloyhtiön kunnossapidosta, tiedämme, että jokainen yksityiskohta on tärkeä. Se ei ole vain katon, pihan tai julkisivun puhdistamista. Se on investointi asumismukavuuteen, turvallisuuteen ja kiinteistön arvon säilyttämiseen.

Kerrostalo julkisivupesun jälkeen

Monipuolista palvelua taloyhtiöiden ulkopintojen hoitoon

Taloyhtiön ulkoalueiden ja pintojen ylläpito ja hoito eivät ole pelkästään esteettisiä seikkoja – ne ovat keskeisiä rakennuksen arvon, turvallisuuden ja pitkäikäisyyden kannalta. Tämä ymmärrys ohjaa kaikkea työtämme, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan teille, taloyhtiöiden hallituksen jäsenille ja isännöitsijöille, kattavat ja korkealaatuiset palvelut, jotka vastaavat nimenomaan taloyhtiöiden erityistarpeisiin.

Erikoisosaamisemme kattaa seuraavat alueet:

  1. Kattopintojen puhdistus ja hoito: Oli kyseessä sitten tasakatto tai tiilikatto, meillä on erityisosaamista molempien hoitoon. Tiilikattojen mekaaninen puhdistus on yksi erikoisosaamisalueistamme, joka pidentää katon ikää ja parantaa sen ulkonäköä.

  2. Rännien puhdistus: Rännien säännöllinen puhdistus on avainasemassa katon ja rakennuksen rakenteiden säilyvyydessä. Varmistamme, että rännit toimivat esteettömästi ja ohjaavat sadeveden pois rakenteista.

  3. Piha-alueiden puhdistus ja kunnossapito: Toimiva ja siisti piha-alue heijastaa taloyhtiön yhteishenkeä ja asukkaiden viihtyvyyttä. Olipa kyse leikkipaikasta, parkkipaikasta tai viheralueista, huolehdimme siitä, että piha-alueenne pysyy toimivana ja edustavana.

  4. Julkisivujen puhdistus: Julkisivu on taloyhtiönne käyntikortti. Kattavilla puhdistuspalveluillamme varmistamme, että julkisivunne pysyy siistinä ja vahingoittumattomana vuodesta toiseen.

 

Jätä homma ammattilaisille

Taloyhtiönne ulkopintojen ja alueiden kunnossapito on meille sydämen asia. Olemme valmiita kuulemaan teidän tarpeenne ja toiveenne. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän taloyhtiöllenne räätälöity palvelukokonaisuus.

Pyydä ilmainen tarjous

Vastaamme yhteydenottoihin aina 24 tunnin sisällä.


Kokemuksia tyytyväisiltä asiakkailtamme

5/5
"Toimitus oli nopea, sovitut asiat pitivät, yllätyksiä ei tullut ja myös hinta oli sovitun mukainen. Erityismainintana, että sähköposteihin sai viipymättä vastauksen. Suosittelen."
Juho L.
5/5
"Kaikki sujui erittäin hyvin ja ammattitaitoisesti. Pihamme on nyt kuin uusi ja rännit tyhjät sekä kiiltävät. Tekijät olivat myös mukavaa porukkaa ja hinta-laatusuhde oli kohdillaan. Vahva suositus!"
Joni H.
5/5
“Mukava ja ammattitaitoinen porukka, työt suoritettiin sovittuna aikana ja luotettavasti. Jatkossakin tulen käyttämään kyseisen yrityksen palveluja.”
Teemu M.
"Kun puhumme taloyhtiöiden töiden suunnittelusta, on ymmärrettävä erilaisten rakenteiden ja alueiden erityisvaatimukset. Ammattilainen tietää, kuinka suunnitella ja toteuttaa projekteja niin, että ne tukevat taloyhtiön pitkäaikaista arvoa ja turvallisuutta. Oikein suunnitellut työt takaavat myös asukkaiden viihtyvyyden ja vähentävät tulevaisuuden huoltotarpeita."
Jalmari Ahola
Yrittäjä

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä teille paras ratkaisu.