Rännien puhdistus

Rännien puhdistus tulee suorittaa vähintää kerran vuodessa. Meidän ylläpitosopimuksen avulla pidetään vesi siellä minne se kuuluukin!

Rännien puhdistus on tärkeää

Miksi Rännien Puhdistus on Tärkeää?

Rännit ovat keskeinen osa kotisi sadevesijärjestelmää, joka suojaa rakennustasi vedeltä. Oikein toimivat rännit ohjaavat sadeveden pois rakennuksen perustuksista, estäen kosteusvaurioita ja rakenteiden heikentymistä.

Kosteuden Hallinta ja Rakenteellinen Eheys: Rännit täyttyvät ajan mittaan roskista, lehdistä ja muista jätteistä. Tukkeutuneet rännit voivat johtaa sadeveden valumaan rakennuksen seinille, mikä voi aiheuttaa kosteusvaurioita, maalipinnan hilseilyä ja jopa perustusten heikentymistä. Rännien säännöllinen puhdistus auttaa pitämään kosteuden hallinnan optimissa ja säilyttämään rakennuksen eheyden.

Estetään Kasvuston Kertyminen:
Tukkeutuneissa ränneissä seisova vesi voi luoda otollisen ympäristön sammaleelle ja levälle. Rännien puhdistus estää näiden kasvustojen kertymistä, suojellen kattoa ja rännejä pitkäaikaisilta vaurioilta.

Pidennä Rännien Ikää:
Säännöllisesti huolletut rännit kestävät pidempään. Puhdistamalla rännit roskista ja muista epäpuhtauksista voit pidentää niiden elinikää ja säästää rahanarvoisia korjauskuluja tulevaisuudessa.

Rännien puhdistus on siis paitsi kodin ulkonäön ylläpidon kannalta tärkeää, myös välttämätöntä rakennuksen pitkäikäisyyden ja terveyden kannalta. Muista varata aika rännien puhdistukseen vähintään kerran vuodessa, jotta kotisi pysyy suojassa ja hyvässä kunnossa.

Jätä homma ammattilaisille

Jätä rännien puhdistus meidän ammattilaistemme huoleksi. Tarjoamme ylläpitosopimuksia, joilla varmistat ränniesi säännöllisen ja huolellisen puhdistuksen joka vuosi.

Pyydä ilmainen tarjous

Vastaamme yhteydenottoihin aina 24 tunnin sisällä.


Kokemuksia tyytyväisiltä asiakkailtamme

5/5
"Toimitus oli nopea, sovitut asiat pitivät, yllätyksiä ei tullut ja myös hinta oli sovitun mukainen. Erityismainintana, että sähköposteihin sai viipymättä vastauksen. Suosittelen."
Juho L.
5/5
"Kaikki sujui erittäin hyvin ja ammattitaitoisesti. Pihamme on nyt kuin uusi ja rännit tyhjät sekä kiiltävät. Tekijät olivat myös mukavaa porukkaa ja hinta-laatusuhde oli kohdillaan. Vahva suositus!"
Joni H.
5/5
“Mukava ja ammattitaitoinen porukka, työt suoritettiin sovittuna aikana ja luotettavasti. Jatkossakin tulen käyttämään kyseisen yrityksen palveluja.”
Teemu M.
"Takaamme sen, että käyntimme jälkeen sadevesijärjestelmäsi toimii niin kuin sen kuuluu. Etsimme mahdolliset tukokset, sekä avaamme ne."
Oliver Mattsson
Yrittäjä

Rännien puhdistusten työvaiheet

  1. Rännien silmämääräinen tarkistus ja työmenetelmän valinta.
  2. Kourujen tyhjennys joko imuroimalla maasta käsin, kiipeämällä katolle tai sitten tikapuilta.
  3. Syöksytorvien tarkistus tukoksista ja mahdollinen tukosten avaaminen
  4. Jätteiden poisvienti joko asiakkaan omaan kompostiin tai sitten viemme jätteet kaatopaikalle.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä teille paras ratkaisu.