Tervetuloa Painepesu.fi:n Yritys -välilehdelle. Haluamme antaa teille selkeän käsityksen yrityksemme taustasta, arvoista ja rakenteesta.

"Painepesut.fi on luotu vuonna 2023 yhteistyössä kolmen merkittävän alan toimijan kesken: Turun Painepesu Oy, Rannikon Painepesu Oy ja Venture-KR Oy. Yhteistyömme syntyi halusta tarjota laadukkaita painepesupalveluita eri puolilla Suomea ja luoda yhteinen alusta, jossa asiakkaamme voivat helposti löytää juuri heidän tarpeisiinsa sopivan palvelun."

Tiimimme

Alueellinen jakautuminen

Turun Painepesu Oy

Alue: Varsinais-Suomi
Ydin: Palvelun nopeus ja tehokkuus Varsinais-Suomen sydämessä.

Venture-KR Oy

Alue: Pirkanmaa ja Uusimaa
Aputoiminimi: Tampereen Painepesu
Ydin: Monipuoliset palvelut ja innovatiiviset ratkaisut Pirkanmaan ja Uudenmaan alueella.

Rannikon Painepesu Oy

Alue: Keski-Pohjanmaa ja Pohjanmaa
Ydin: Paikallistuntemus ja vahva sitoutuminen alueensa asiakkaiden tyytyväisyyteen.

Toimintamme perusta

Pitkävaikutteiset Pesuratkaisut

Ei pelkkä pikapesu. Panostamme ratkaisuihin, jotka kestävät aikaa ja antavat asiakkaillemme parasta vastinetta rahalleen. Uskomme, että laadukas painepesu on investointi, joka säilyttää ja suojaa pintoja pitkällä aikavälillä.

Laatu

Emme tyydy keskinkertaiseen. Jokainen projekti, suuri tai pieni, ansaitsee parhaan mahdollisen huomion ja ammattitaidon. Pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset ja tarjoamaan huippulaadukasta jälkeä.

Asiakastyytyväisyys

Asiakkaamme ovat toimintamme keskiössä. Kuuntelemme heidän tarpeitaan ja toiveitaan, ja pyrimme aina löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun. Tyytyväinen asiakas on paras suosittelijamme.

Lupausten Pitäminen

Luotettavuus on kunnia-asiamme. Kun lupaamme jotain, pidämme siitä kiinni. Olipa kyseessä sitten aikataulu, budjetti tai työn laatu, meillä on sitoumus lunastaa antamamme lupaukset.