Lieto | Pelti- ja tiilikattojen pesut, sadekourujen puhdistukset​ & pihalaattojen painepesut

kattopesu- ja ränninpuhdistuspalvelut Liedossa

Me hallitsemme niin pelti- kuin tiilikattojen puhdistukset, pihalaattojen syvän puhdistuksen sekä rännien huolellisen kunnossapidon. Ammattilaistemme tavoitteena on tuoda kodillesi uusi ulottuvuus puhtaudesta. Liedossa, kun kaivataan huippuluokan palvelua ja täydellistä viimeistelyä, valinta kohdistuu Painepesut.fi:hin.

Palvelumme
Liedossa

Tarjoamme korkealaatuisia puhdistuspalveluita Liedossa. Erikoisalaamme on erilaisten kattomateriaalien puhdistuksetpihalaattojen korkeapainepesut sekä rännien puhdistukset. Ammattitaitoiset tiimimme varmistavat, että kiinteistösi ja pihasi loistavat puhtauttaan. Valitse Painepesut.fi kun haluat parasta palvelua ja tulosta.

Tiilikattojen puhdistukset

Pesemme pelti- ja tiilikattoja tarkkaan mietityillä tekniikoilla, välineillä ja kemikaaleilla. Muistathan, että kattoa ei aina kannata pestä paineella.

Peltikattojen puhdistukset

Julkisivujen pesuissa on äärimmäisen tärkeää valita oikeat pesumenetelmät, jotta kosteus ei pääse rakennuksen rakenteisiin.

Pihakivetysten pesut

Olemme alan kokeneimpia pihakivetysten pesijöitä. Huoliteltu lopputulos vaatii suunnitelmallisuutta, sekä oikeita välineitä.

Rännien puhdistukset

Rännien puhdistus on voi olla vaarallista, joten käytössämme on turvallinen ränni-imuri minkä avulla voimme tyhjentää kourut maasta käsin.

Kattopesut Liedossa

"Lieto on tullut tutuksi lukuisien asiakaskohtaamisien kautta. Kiitos luottamuksesta."

Kokemuksia tyytyväisiltä asiakkailtamme

5/5
"Toimitus oli nopea, sovitut asiat pitivät, yllätyksiä ei tullut ja myös hinta oli sovitun mukainen. Erityismainintana, että sähköposteihin sai viipymättä vastauksen. Suosittelen."
Juho L.
5/5
"Kaikki sujui erittäin hyvin ja ammattitaitoisesti. Pihamme on nyt kuin uusi ja rännit tyhjät sekä kiiltävät. Tekijät olivat myös mukavaa porukkaa ja hinta-laatusuhde oli kohdillaan. Vahva suositus!"
Joni H.
5/5
“Mukava ja ammattitaitoinen porukka, työt suoritettiin sovittuna aikana ja luotettavasti. Jatkossakin tulen käyttämään kyseisen yrityksen palveluja.”

Teemu M.

Palvelemme alueella: