Masku | Pesemme peltikatot, tiilikatot, pihakivet ja kourut

Tehokkaat ja hellävaraiset kattopesut Maskussa

Painepesut.fi on tunnettu tekijä pelti- ja tiilikattojen pesuissa, pihalaattojen puhdistuksessa sekä rännien huollossa kautta maan. Mikäli toivot kotisi katon tai pihalaattojesi näyttävän kuin ne olisi juuri asennettu tai haluat rännisi olevan vapaita esteistä, Maskun asukkaat tietävät meidät ykkösvalinnaksi. Olitpa sitten Maskussa tai missä tahansa Suomessa, lupaamme aina huippulaatua ja pitkäikäisyyttä jokaiseen projektiimme

Palvelumme
Maskussa

Erotumme joukosta tarjoten Maskun alueelle painepesupalveluita, joilla on takuulaatua. Peltikatot, tiilikatot, pihalaatat ja rännit – meidän asiantuntijamme osaavat hoitaa ne kaikki huolella ja ammattitaidolla. Kun Maskun talojen ja pihojen halutaan näyttävän virheettömiltä ja edustavilta, monet kääntyvät Painepesut.fi:n puoleen.

Tiilikattojen puhdistukset

Pesemme pelti- ja tiilikattoja tarkkaan mietityillä tekniikoilla, välineillä ja kemikaaleilla. Muistathan, että kattoa ei aina kannata pestä paineella.

Peltikattojen puhdistukset

Julkisivujen pesuissa on äärimmäisen tärkeää valita oikeat pesumenetelmät, jotta kosteus ei pääse rakennuksen rakenteisiin.

Pihakivetysten pesut

Olemme alan kokeneimpia pihakivetysten pesijöitä. Huoliteltu lopputulos vaatii suunnitelmallisuutta, sekä oikeita välineitä.

Rännien puhdistukset

Rännien puhdistus on voi olla vaarallista, joten käytössämme on turvallinen ränni-imuri minkä avulla voimme tyhjentää kourut maasta käsin.

Kattopesut maskussa

"Maskun metsäinen ympäristö tarjoaa asukkailleen rauhallisen ja luonnonläheisen elinympäristön, mutta samalla se tuo mukanaan omat haasteensa. Metsän reunamilla sijaitsevat kodit saavat osakseen lehtien ja neulasten aiheuttamat haasteet katoilla, jotka voivat tarjota otollisen kasvualustan sammaleelle. Siksi onkin olennaista huolehtia kattojen puhdistamisesta säännöllisesti."

Kokemuksia tyytyväisiltä asiakkailtamme

5/5
"Toimitus oli nopea, sovitut asiat pitivät, yllätyksiä ei tullut ja myös hinta oli sovitun mukainen. Erityismainintana, että sähköposteihin sai viipymättä vastauksen. Suosittelen."
Juho L.
5/5
"Kaikki sujui erittäin hyvin ja ammattitaitoisesti. Pihamme on nyt kuin uusi ja rännit tyhjät sekä kiiltävät. Tekijät olivat myös mukavaa porukkaa ja hinta-laatusuhde oli kohdillaan. Vahva suositus!"
Joni H.
5/5
“Mukava ja ammattitaitoinen porukka, työt suoritettiin sovittuna aikana ja luotettavasti. Jatkossakin tulen käyttämään kyseisen yrityksen palveluja.”

Teemu M.

Palvelemme alueella: