Naantali | Kattojen pesut, rännien puhdistukset​ ja pihalaattojen pesut

Kattopesut ja rännien siivoukset ammattitaidolla Naantalissa.

Painepesut.fi on peltikaton pesujen, tiilikaton pesujen, pihalaattojen pesujen ja rännien puhdistusten ammattilainen Suomessa. Kun haluat kattosi tai pihalaattasi hehkuvan uutuudenkarheana tai rännisi puhtaaksi tukoksista, olemme ensimmäinen valintasi. Palvelumme Naantalissa ja muualla Suomessa takaavat laadukkaan ja kestävän lopputuloksen jokaiselle kohteelle.

Palvelumme
Naantalissa

Turun Painepesu tarjoaa korkealaatuisia painepesupalveluita Naantalissa. Erikoisalaamme on peltikattojen pesut, tiilikattojen mekaaniset puhdistukset, pihalaattojen pesut sekä rännien puhdistukset. Ammattitaitoiset tiimimme varmistavat, että kotisi ja pihasi loistavat puhtauttaan. Valitse Painepesut.fi kun haluat parasta palvelua ja tulosta.

Tiilikattojen puhdistukset

Pesemme pelti- ja tiilikattoja tarkkaan mietityillä tekniikoilla, välineillä ja kemikaaleilla. Muistathan, että kattoa ei aina kannata pestä paineella.

Peltikattojen puhdistukset

Julkisivujen pesuissa on äärimmäisen tärkeää valita oikeat pesumenetelmät, jotta kosteus ei pääse rakennuksen rakenteisiin.

Pihakivetysten pesut

Olemme alan kokeneimpia pihakivetysten pesijöitä. Huoliteltu lopputulos vaatii suunnitelmallisuutta, sekä oikeita välineitä.

Rännien puhdistukset

Rännien puhdistus on voi olla vaarallista, joten käytössämme on turvallinen ränni-imuri minkä avulla voimme tyhjentää kourut maasta käsin.

Kattopesut Naantalissa

"Painepesut.fi sai alkunsa Turusta, mutta yrittäjämme sydän ja koti ovat nyt Naantalissa. Tämä merenrantakaupunki tarjoaa upeat puitteet työllemme, ja olemme ylpeitä voidessamme palvella Naantalin yhteisöä ja tuoda ammattitaitomme sen asukkaiden käyttöön."

Kokemuksia tyytyväisiltä asiakkailtamme

5/5
"Toimitus oli nopea, sovitut asiat pitivät, yllätyksiä ei tullut ja myös hinta oli sovitun mukainen. Erityismainintana, että sähköposteihin sai viipymättä vastauksen. Suosittelen."
Juho L.
5/5
"Kaikki sujui erittäin hyvin ja ammattitaitoisesti. Pihamme on nyt kuin uusi ja rännit tyhjät sekä kiiltävät. Tekijät olivat myös mukavaa porukkaa ja hinta-laatusuhde oli kohdillaan. Vahva suositus!"
Joni H.
5/5
“Mukava ja ammattitaitoinen porukka, työt suoritettiin sovittuna aikana ja luotettavasti. Jatkossakin tulen käyttämään kyseisen yrityksen palveluja.”

Teemu M.

Palvelemme alueella: