Pietarsaari | Katonpesu, pihanpesu & rännien puhdistus

Laadukkaas ulkopintojen pesuratkaisut Pietarsaaressa

Painepesut.fi on peltikaton pesujen, tiilikaton pesujen, pihalaattojen pesujen ja rännien puhdistusten ammattilainen Pohjanmaalla. Kun haluat kattosi tai pihalaattasi hehkuvan uutuudenkarheana tai rännisi puhtaaksi tukoksista, olemme ensimmäinen valintasi. Palvelumme Pietarsaaressa ja lähikunnissa takaavat laadukkaan ja kestävän lopputuloksen jokaiselle kohteelle.

Palvelumme
Pietarsaaressa

Tarjoamme korkealaatuisia painepesupalveluita Pietarsaaressa ja sen lähikunnissa. Erikoisalaamme on peltikaton pesu, tiilikaton mekaaninen puhdistus, pihalaattojen pesu sekä rännien puhdistukset. Ammattitaitoiset tiimimme varmistavat, että kotisi ja pihasi loistavat puhtauttaan. 

Tiilikattojen puhdistukset

Pesemme pelti- ja tiilikattoja tarkkaan mietityillä tekniikoilla, välineillä ja kemikaaleilla. Muistathan, että kattoa ei aina kannata pestä paineella.

Peltikattojen puhdistukset

Julkisivujen pesuissa on äärimmäisen tärkeää valita oikeat pesumenetelmät, jotta kosteus ei pääse rakennuksen rakenteisiin.

Pihakivetysten pesut

Olemme alan kokeneimpia pihakivetysten pesijöitä. Huoliteltu lopputulos vaatii suunnitelmallisuutta, sekä oikeita välineitä.

Rännien puhdistukset

Rännien puhdistus on voi olla vaarallista, joten käytössämme on turvallinen ränni-imuri minkä avulla voimme tyhjentää kourut maasta käsin.

Kattopesut Pietarsaaressa

"Pietarsaaren merellinen ympäristö tarjoaa asukkailleen rauhallisen ja luonnonkauniin elinympäristön. Kuitenkin meren läheisyys ja sen tuomat olosuhteet voivat edistää sammalen ja jäkälän kasvua rakennusten katoilla ja seinillä. Tämä meri-ilmaston aiheuttama kasvusto ei ainoastaan vaikuta rakennusten ulkonäköön, vaan voi pitkällä aikavälillä vahingoittaa rakenteita. Siksi onkin tärkeää huolehtia kattojen ja seinien säännöllisestä puhdistuksesta, erityisesti poistaen sammalta ja jäkälää, vähintään kerran vuodessa."

Kokemuksia tyytyväisiltä asiakkailtamme

5/5
"Toimitus oli nopea, sovitut asiat pitivät, yllätyksiä ei tullut ja myös hinta oli sovitun mukainen. Erityismainintana, että sähköposteihin sai viipymättä vastauksen. Suosittelen."
Juho L.
5/5
"Kaikki sujui erittäin hyvin ja ammattitaitoisesti. Pihamme on nyt kuin uusi ja rännit tyhjät sekä kiiltävät. Tekijät olivat myös mukavaa porukkaa ja hinta-laatusuhde oli kohdillaan. Vahva suositus!"
Joni H.
5/5
“Mukava ja ammattitaitoinen porukka, työt suoritettiin sovittuna aikana ja luotettavasti. Jatkossakin tulen käyttämään kyseisen yrityksen palveluja.”

Teemu M.

Palvelemme alueella: