Raisio | Kattopesut, rännienpesut, sekä pihakivetysten pesut

Raisiossa luotetaan kattopesuihin ja rännien huoltoon – ja me olemme paikallisten suosikki.

Olemme nousseet nopeasti Raision ja ympäröivien kuntien suosituksi valinnaksi painepesupalveluissa. Paikallinen asiantuntemuksemme yhdistyy laajaan kokemukseemme: olipa kyseessä peltikaton hoito, tiilikaton harjaus, pihalaattojen kirkastus tai rännien huolto. Olemme tällä alalla siksi, että rakastamme nähdä asiakkaidemme ilmeen, kun he näkevät lopputuloksen. Painepesut.fi on Raisiossa sinulle, kun haluat enemmän kuin vain palvelun – haluat kokemuksen.

Palvelumme
Raisiossa

Raisiossa ja sen ympäristökunnissa Painepesut.fi on tunnettu erinomaisista painepesupalveluistaan. Olemme erikoistuneet pelti- ja tiilikattojen hoitoon, pihalaattojen tehopesuun sekä rännien huoltoon. Kokeneet ammattilaisemme takaavat, että sekä sisä- että ulkotilasi kimaltelevat puhtautta. Kun toiveenasi on huipputasoista palvelua ja silmiinpistävää lopputulosta, Painepesut.fi on Raision seudun ykkösvalinta.

Tiilikattojen puhdistukset

Pesemme pelti- ja tiilikattoja tarkkaan mietityillä tekniikoilla, välineillä ja kemikaaleilla. Muistathan, että kattoa ei aina kannata pestä paineella.

Peltikattojen puhdistukset

Julkisivujen pesuissa on äärimmäisen tärkeää valita oikeat pesumenetelmät, jotta kosteus ei pääse rakennuksen rakenteisiin.

Pihakivetysten pesut

Olemme alan kokeneimpia pihakivetysten pesijöitä. Huoliteltu lopputulos vaatii suunnitelmallisuutta, sekä oikeita välineitä.

Rännien puhdistukset

Rännien puhdistus on voi olla vaarallista, joten käytössämme on turvallinen ränni-imuri minkä avulla voimme tyhjentää kourut maasta käsin.

Kattopesut Raisiossa

"Raisio on noussut nopeasti yhdeksi keskeisimmistä toiminta-alueistamme. Raision yhteisön intohimo ja elinvoima ovat innoittaneet meitä tarjoamaan entistäkin parempaa palvelua. Kiitos Raisio, olemme täällä palvellaksemme teitä!"

Kokemuksia tyytyväisiltä asiakkailtamme

5/5
"Toimitus oli nopea, sovitut asiat pitivät, yllätyksiä ei tullut ja myös hinta oli sovitun mukainen. Erityismainintana, että sähköposteihin sai viipymättä vastauksen. Suosittelen."
Juho L.
5/5
"Kaikki sujui erittäin hyvin ja ammattitaitoisesti. Pihamme on nyt kuin uusi ja rännit tyhjät sekä kiiltävät. Tekijät olivat myös mukavaa porukkaa ja hinta-laatusuhde oli kohdillaan. Vahva suositus!"
Joni H.
5/5
“Mukava ja ammattitaitoinen porukka, työt suoritettiin sovittuna aikana ja luotettavasti. Jatkossakin tulen käyttämään kyseisen yrityksen palveluja.”

Teemu M.

Palvelemme alueella: