Ylläpitosopimus - Turvaa ja säästöä rännien kunnossapidossa!

Rännien ylläpitosopimus takaa, että kotisi tai taloyhtiösi rännit pysyvät puhtaina ja toimivina vuoden jokaisena päivänä. Ennakoiva huolto vähentää yllättäviä vaurioita ja säästää pitkällä tähtäimellä rahaa

Mitä ylläpitosopimus pitää sisällään?

Ylläpitosopimuksemme sisältää rännien puhdistuksen lehdistä ja neulasista, syöksytorvien tukosten avaamisen sekä roskien poisviennin. Tarjoamme myös raportoinnin tehdystä työstä ja mahdollisista havainnoista.

Tyhjennysten tiheys

Suosittelemme huoltamaan rännit 1-2 kertaa vuodessa. Sopimusasiakkaillemme tarjoamme joustavuutta huoltoaikatauluihin sekä muistutuspalvelun tulevista huolloista.

Läpinäkyvää hinnoittelua ja selkeät ehdot

Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja selkeän sopimusrakenteen, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi valitessasi palvelumme. Jokainen kohde on kuitenkin uniikki, joten pyydäthän tarjouksen!

Usein kysytyt kysymykset

Suosittelemme puhdistamaan rännit vähintään 1-2 kertaa vuodessa, erityisesti syksyllä lehtien pudotessa ja keväällä talven jäljiltä, jotta varmistetaan niiden toimivuus ja ehkäistään mahdollisia vaurioita.

Ylläpitosopimuksemme keskittyy pääasiassa rännien puhdistukseen ja syöksytorvien tukosten avaamiseen. Mikäli huomaamme vaurioita tai korjaustarpeita, ilmoitamme niistä asiakkaalle ja voimme sopia erikseen korjaustoimenpiteistä ja niiden kustannuksista.

Työturvallisuus on meille äärimmäisen tärkeää. Puhdistamme rännit pääsääntöisesti maasta käsin ränni-imurilla (12m ylettyvyys) tai sitten kiipeämme katolle turvavaljaiden kanssa.

Roskien poisvienti sisältyy ylläpitosopimukseemme, eikä siitä peritä erillistä maksua. Tämä on osa sitoutumistamme tarjota asiakkaillemme kattavaa ja huoletonnasta palvelua.

Kyllä, voitte olla yhteydessä meihin milloin tahansa sopimuksen tiheyden muuttamiseksi. Pyrimme joustavuuteen ja mukautumaan asiakkaidemme tarpeisiin. Emme myöskään halua imuroida tyhjiä rännejä.

Haluamme tarjota sinulle
parhaan mahdollisen palvelun
ja pitää huolta kiinteistösi ränneistä.

Liity tyytyväisten ylläpitosopimusasiakkaidemme joukkoon jo tänään!