Salo | Pelti- ja tiilikattojen puhdistukset, rännien tyhjennykset​ ja pihapesut

Kattopesujen ja rännien tyhjennsyten mestarit Salossa.

Painepesut.fi on erikoistunut pelti- ja tiilikattojen puhdistamiseen, pihalaattojen pesemiseen sekä rännien huoltoon koko Suomessa. Etsitkö Salon alueella palvelua, joka palauttaa kattosi tai pihalaattasi alkuperäiseen loistoonsa tai pitää rännisi vapaana tukoksista? Olemme silloin sinulle luontevin valinta. Tarjoamme Salon ja sen ympäristökuntien asukkaille palvelua, joka yhdistää laadun ja kestävyyden jokaiseen projektiin.

Palvelumme
Salossa

Olemme oman alueemme huippuammattilainen painepesupalveluissa Salossa ja sen naapurikunnissa. Meillä on erityisosaamista pelti- ja tiilikattojen huollossa, pihalaattojen erikoispesuissa sekä rännien kunnossapidossa. Kokeneet asiantuntijamme tekevät kaikkensa, jotta asuintilasi ja ulkoalueesi sädehtivät puhtautta. Salon asukkaat valitsevat Painepesut.fi:n, kun tavoitteena on huippulaatu ja erinomainen palvelu.

Tiilikattojen puhdistukset

Pesemme pelti- ja tiilikattoja tarkkaan mietityillä tekniikoilla, välineillä ja kemikaaleilla. Muistathan, että kattoa ei aina kannata pestä paineella.

Peltikattojen puhdistukset

Julkisivujen pesuissa on äärimmäisen tärkeää valita oikeat pesumenetelmät, jotta kosteus ei pääse rakennuksen rakenteisiin.

Pihakivetysten pesut

Olemme alan kokeneimpia pihakivetysten pesijöitä. Huoliteltu lopputulos vaatii suunnitelmallisuutta, sekä oikeita välineitä.

Rännien puhdistukset

Rännien puhdistus on voi olla vaarallista, joten käytössämme on turvallinen ränni-imuri minkä avulla voimme tyhjentää kourut maasta käsin.

Kattopesut Salossa

"Salo on ottanut meidät hyvin vastaan. Olemme pesseet lukuisia kattoja ja pihoja alueella."

Kokemuksia tyytyväisiltä asiakkailtamme

5/5
"Toimitus oli nopea, sovitut asiat pitivät, yllätyksiä ei tullut ja myös hinta oli sovitun mukainen. Erityismainintana, että sähköposteihin sai viipymättä vastauksen. Suosittelen."
Juho L.
5/5
"Kaikki sujui erittäin hyvin ja ammattitaitoisesti. Pihamme on nyt kuin uusi ja rännit tyhjät sekä kiiltävät. Tekijät olivat myös mukavaa porukkaa ja hinta-laatusuhde oli kohdillaan. Vahva suositus!"
Joni H.
5/5
“Mukava ja ammattitaitoinen porukka, työt suoritettiin sovittuna aikana ja luotettavasti. Jatkossakin tulen käyttämään kyseisen yrityksen palveluja.”

Teemu M.

Palvelemme alueella: