Turku | Kattopesut, rännien puhdistukset​ & pihapesut

Ammattilaisten kattopesut ja rännien puhdistukset Turussa

Painepesut.fi on peltikaton pesujen, tiilikaton pesujen, pihalaattojen pesujen ja rännien puhdistusten ammattilainen Suomessa. Kun haluat kattosi tai pihalaattasi hehkuvan uutuudenkarheana tai rännisi puhtaaksi tukoksista, olemme ensimmäinen valintasi. Palvelumme Turussa ja muualla Suomessa takaavat laadukkaan ja kestävän lopputuloksen jokaiselle kohteelle.

Palvelumme
Turussa

Turun Painepesu tarjoaa korkealaatuisia painepesupalveluita Turussa ja lähikunnissa. Erikoisalaamme on peltikaton pesu, tiilikaton mekaaninen puhdistus, pihalaattojen pesu sekä rännien puhdistukset. Ammattitaitoiset tiimimme varmistavat, että kotisi ja pihasi loistavat puhtauttaan. Valitse Painepesut.fi kun haluat parasta palvelua ja tulosta.

Tiilikattojen puhdistukset

Pesemme pelti- ja tiilikattoja tarkkaan mietityillä tekniikoilla, välineillä ja kemikaaleilla. Muistathan, että kattoa ei aina kannata pestä paineella.

Peltikattojen puhdistukset

Julkisivujen pesuissa on äärimmäisen tärkeää valita oikeat pesumenetelmät, jotta kosteus ei pääse rakennuksen rakenteisiin.

Pihakivetysten pesut

Olemme alan kokeneimpia pihakivetysten pesijöitä. Huoliteltu lopputulos vaatii suunnitelmallisuutta, sekä oikeita välineitä.

Rännien puhdistukset

Rännien puhdistus on voi olla vaarallista, joten käytössämme on turvallinen ränni-imuri minkä avulla voimme tyhjentää kourut maasta käsin.

Kattopesut Turussa

"Painepesut.fi sai alkunsa Turusta ja kaupunki tulee aina olemaan yrityksemme sydämessä. Turussa otimme ensiaskeleemme, kohtasimme ensimmäiset asiakkaamme ja opimme tuntemaan sen ainutlaatuisen hengen. Vaikka olemme laajentuneet, arvostamme edelleen vahvaa suhdettamme Turkuun ja sen ihmisiin. Se on paikka, jossa juuremme ovat syvällä ja josta olemme ylpeitä."

Kokemuksia tyytyväisiltä asiakkailtamme

5/5
"Toimitus oli nopea, sovitut asiat pitivät, yllätyksiä ei tullut ja myös hinta oli sovitun mukainen. Erityismainintana, että sähköposteihin sai viipymättä vastauksen. Suosittelen."
Juho L.
5/5
"Kaikki sujui erittäin hyvin ja ammattitaitoisesti. Pihamme on nyt kuin uusi ja rännit tyhjät sekä kiiltävät. Tekijät olivat myös mukavaa porukkaa ja hinta-laatusuhde oli kohdillaan. Vahva suositus!"
Joni H.
5/5
“Mukava ja ammattitaitoinen porukka, työt suoritettiin sovittuna aikana ja luotettavasti. Jatkossakin tulen käyttämään kyseisen yrityksen palveluja.”

Teemu M.

Palvelemme alueella: