Vaasa | Asiantuntija kattopesuissa, rännien puhdistuksissa ja pihapesuissa

Ammattilaisten kattopesut ja rännien puhdistukset Vaasassa

Painepesut.fi on erikoistunut peltikaton, tiilikaton, pihalaattojen sekä rännien pesuihin ja puhdistuksiin kautta maan. Jos haluat kotisi katteen tai pihasi kivet näyttämään kuin uusilta, tai rännisi olevan vapaat tukoksista, olemme Vaasassa paras vaihtoehto. Tarjoamme huippulaatua ja pitkäkestoista puhtautta kaikille asiakkaillemme.

Palvelumme
Vaasassa

Turun Painepesu tarjoaa korkealaatuisia painepesupalveluita Turussa ja lähikunnissa. Erikoisalaamme on peltikaton pesu, tiilikaton mekaaninen puhdistus, pihalaattojen pesu sekä rännien puhdistukset. Ammattitaitoiset tiimimme varmistavat, että kotisi ja pihasi loistavat puhtauttaan. Valitse Painepesut.fi kun haluat parasta palvelua ja tulosta.

Tiilikattojen puhdistukset

Pesemme pelti- ja tiilikattoja tarkkaan mietityillä tekniikoilla, välineillä ja kemikaaleilla. Muistathan, että kattoa ei aina kannata pestä paineella.

Peltikattojen puhdistukset

Julkisivujen pesuissa on äärimmäisen tärkeää valita oikeat pesumenetelmät, jotta kosteus ei pääse rakennuksen rakenteisiin.

Pihakivetysten pesut

Olemme alan kokeneimpia pihakivetysten pesijöitä. Huoliteltu lopputulos vaatii suunnitelmallisuutta, sekä oikeita välineitä.

Rännien puhdistukset

Rännien puhdistus on voi olla vaarallista, joten käytössämme on turvallinen ränni-imuri minkä avulla voimme tyhjentää kourut maasta käsin.

Kattopesut Vaasassa

"Meren äärellä sijaitseva Vaasa on kuulu upeista rannoistaan ja saaristostaan, mutta meren läheisyys asettaa omat haasteensa rakennuksille. Meri-ilma ja suolaiset tuulet voivat kiihdyttää kasvustojen leviämistä rakennusten katoille ja seinille. Säännöllinen ja ammattitaitoinen puhdistus on avain pitkäikäiseen ja hyvännäköiseen kotiin."

Kokemuksia tyytyväisiltä asiakkailtamme

5/5
"Toimitus oli nopea, sovitut asiat pitivät, yllätyksiä ei tullut ja myös hinta oli sovitun mukainen. Erityismainintana, että sähköposteihin sai viipymättä vastauksen. Suosittelen."
Juho L.
5/5
"Kaikki sujui erittäin hyvin ja ammattitaitoisesti. Pihamme on nyt kuin uusi ja rännit tyhjät sekä kiiltävät. Tekijät olivat myös mukavaa porukkaa ja hinta-laatusuhde oli kohdillaan. Vahva suositus!"
Joni H.
5/5
“Mukava ja ammattitaitoinen porukka, työt suoritettiin sovittuna aikana ja luotettavasti. Jatkossakin tulen käyttämään kyseisen yrityksen palveluja.”

Teemu M.

Palvelemme alueella: